Body Garden på Dansmuseet i Stockholm

Nr2_5_high

Foto Eva Björkman/Gunnar H Stening

SU–EN Butoh Company – Body Garden

27-29/9 2017
19.00

Visar det gemensamma verket Body Garden på Dansmuseet tillsammans med SU-EN. Med nya verket Body Garden skapar SU-EN och hennes medarbetare både en dansföreställning och ett processinriktat konstprojekt. Rummet definieras genom avgjutna kroppsdelar i gips, utformade av bildkonstnären Eva Björkman. En intim relation uppstår mellan dansaren och konstobjekten, plötsligt har dansaren många fler kroppsdelar än vanligt. 26-29/9 visas installationen Body Mound av Eva Björkman. Delar i verket ingår i Body Garden. Läs mer>>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s